Home Ervaringen Belgie Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendenbelgie.nl


  Helderzienden hulplijn in Belgie.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Lobke
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Belgie?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Belgie van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Belgie.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendenbelgie.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Belgie had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Wat een super lieve dame is Lobke toch, en wat een topper in haar vak. Alles wat ze aanvoelde klopte. Een echte aanrader en duizend sterren waard. Bel haar en ervaar het, je zal versteld staan van haar kunnen. Lobke duizend maal dank voor je fijne gesprekken. Liefs Carine.




Ervaring van Carine met helderziende Lobke   Ervaring van Carine met helderziende Lobke   Ervaring van Carine geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Lieve Lobke,

Het is gelukkig weer allemaal uitgekomen wat je zag.
Dank ook voor al je steun.






Ervaring van Anoniem met helderziende Lobke   Ervaring van Anoniem met helderziende Lobke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Lieve mensen wat is Lobke goed, alles wat ze zegt komt uit en wel op het juist tijdstip, Wat ben jij een super vrouw, dank je wel voor alles, je bent top 1000 maal dank.




Ervaring van maggy  met helderziende Lobke   Ervaring van maggy  met helderziende Lobke   Ervaring van maggy geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Echt een aanrader. Geeft zelf details. Heeft het bij het juist eind. top.




Ervaring van Diana met helderziende Lobke   Ervaring van Diana met helderziende Lobke   Ervaring van Diana geplaatst op 24 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Je bent echt zo to the point. Ik moet zelfs niets vragen want je voelt gelijk al aan wat ik wilde vragen. Je bent TOP. Bel je snel weer.




Ervaring van Mary met helderziende Lobke   Ervaring van Mary met helderziende Lobke   Ervaring van Mary geplaatst op 21 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Wat fijn om mijn verhaal te kunnen doen.
En ik ben ook reuze blij met de antwoorden van Lobke.
Ons gesprek was goed, ze verwoord ook perfect wat ik diep van binnen voel.





Ervaring van F. met helderziende Lobke   Ervaring van F. met helderziende Lobke   Ervaring van F. geplaatst op 14 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Beste Lobke, bedankt alweer voor het fijne gesprek! Ik kan er weer tegenaan, na ons gesprek. Je bent een kracht die ik op sommige momenten mis xx




Ervaring van W met helderziende Lobke   Ervaring van W met helderziende Lobke   Ervaring van W geplaatst op 13 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Beste Lobke, bedankt alweer voor het fijne gesprek! Ik kan er weer tegenaan, na ons gesprek. Je bent een kracht die ik op sommige momenten mis xx




Ervaring van W met helderziende Lobke   Ervaring van W met helderziende Lobke   Ervaring van W geplaatst op 13 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Lobke is 1 uit de duizend, ze heeft het bij het rechte eind en steunt je op een goede manier. Laat zeker niet om te bellen. Dank je wel lieve Lobke.




Ervaring van Katrien met helderziende Lobke   Ervaring van Katrien met helderziende Lobke   Ervaring van Katrien geplaatst op 13 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Beste Lobke, je zei me dat het positief eruit zou zien over de baan die ik zo graag wilde. Vandaag kreeg ik positief nieuws, ik heb de baan gekregen!
Dank je wel!!




Ervaring van Anoniem  met helderziende Lobke   Ervaring van Anoniem  met helderziende Lobke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Bedankt voor het gesprek.
Je voorspellingen zijn uitgekomen.
Ik volg gewoon verder jou raad op! merci




Ervaring van ana met helderziende Lobke   Ervaring van ana met helderziende Lobke   Ervaring van ana geplaatst op 4 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Lieve Lobke,
Jou voorspelling over mijn vakantie is uitgekomen. Bedankt voor jou geduld en de positieve energie.
Liefs I.




Ervaring van I met helderziende Lobke   Ervaring van I met helderziende Lobke   Ervaring van I geplaatst op 25 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  lieve lobke eindelijk bericht gekregen van m,n vrind goed gezien nu de rest van wat je door krijg , hoop dat het uit komt je goede beller uit nederland




Ervaring van drama vrouw met helderziende Lobke   Ervaring van drama vrouw met helderziende Lobke   Ervaring van drama vrouw geplaatst op 25 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Langs deze weg wil ik alle bellertjes zeer fijne feestdagen toewensen alsook een fantastisch, gelukkig en vooral gezond 2023 ! Ook enorm bedankt voor het vertrouwen dat jullie in mij hebben gehad gedurende het afgelopen jaar en jullie kunnen op mij zeker blijven rekenen in de toekomst. Veel liefs Lobke




Ervaring van Lobke met helderziende Lobke   Ervaring van Lobke met helderziende Lobke   Ervaring van Lobke geplaatst op 24 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Wat ben je goed. Ik kan alles met jou bespreken, jij brengt mij rust. Intussen zijn er al verschillende dingen uitgekomen op relatie vlak. Nu nog mijn werk. Ik bel je van zodra ook dit uitkomt. Veel liefs.




Ervaring van Cynthia met helderziende Lobke   Ervaring van Cynthia met helderziende Lobke   Ervaring van Cynthia geplaatst op 21 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Dankjewel lobke , het gaat gelukkig eindelijk beter met me . Jij hebt dat altijd gezien !!! Liefs i




Ervaring van I met helderziende Lobke   Ervaring van I met helderziende Lobke   Ervaring van I geplaatst op 19 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Dankjewel voor de fijne gesprekken:)




Ervaring van X met helderziende Lobke   Ervaring van X met helderziende Lobke   Ervaring van X geplaatst op 10 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Zeer goede uitleg, gevoelsmatig. Gaf het mij meteen een goed gevoel. En nu kijken wat er gaat gebeuren ben zeer benieuwd. Maar lobke is een zeer goed paragnoste.




Ervaring van Jennifer  met helderziende Lobke   Ervaring van Jennifer  met helderziende Lobke   Ervaring van Jennifer geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Dank Lobke,nogmaals!
Zoals je vertelde, het is uitgekomen :-))





Ervaring van M met helderziende Lobke   Ervaring van M met helderziende Lobke   Ervaring van M geplaatst op 4 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb.
Alles wat je zegt is uitgekomen en je adviezen zijn zeer waardevol.
Dank je wel lieve Lobke.




Ervaring van chanel met helderziende Lobke   Ervaring van chanel met helderziende Lobke   Ervaring van chanel geplaatst op 2 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Dat was zeer duidelijk Lobke. Mijn credits waren op maar bedankt voor de heldere uitleg.




Ervaring van Anoniem  met helderziende Lobke   Ervaring van Anoniem  met helderziende Lobke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Lieve Lobke,
Weer iets uitgekomen wat jij gezegd had. Ongelofelijk, ik sta er steeds verbaasd over!! Ik bel jou nu al een geruime tijd als ik advies wil of een probleem heb en je zit er steeds weer boenk op. De ene keer komt t in tijd al wat sneller uit dan de andere keer maar t belangrijkste is dat het uitkomt. Dikke dank u wel Lobke!




Ervaring van Brigitje met helderziende Lobke   Ervaring van Brigitje met helderziende Lobke   Ervaring van Brigitje geplaatst op 17 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Fijn gesprek gehad . Neemt de tijd . Liefs, Bram.




Ervaring van Bram met helderziende Lobke   Ervaring van Bram met helderziende Lobke   Ervaring van Bram geplaatst op 15 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Reis naar Berlijn van mijn zoon is inderdaad doorgegaan en goed gegaan!
Zoals je aangaf.
Groetjes,




Ervaring van Karin met helderziende Lobke   Ervaring van Karin met helderziende Lobke   Ervaring van Karin geplaatst op 4 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Lobke is een zeer lieve vrouw. Ze heeft al dikwijls voor mij de kaarten gelegd of gependeld. Bijna altijd komt uit wat ze zegt. Goed of slecht nieuws. Ze vertelt het je. Als het slecht is zal ze altijd proberen om je toch op te beuren. Ook heeft ze een luisterend oor zonder te oordelen. Ik zal haar nog dikwijls contacteren. Ze is 1van de betere hier op de lijn.




Ervaring van Annick met helderziende Lobke   Ervaring van Annick met helderziende Lobke   Ervaring van Annick geplaatst op 30 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Zoals een echte mama, maar je bent geweldig!
Alles is duidelijk, ik laat het even bezinken nu, en je hoort me wel snel weer !





Ervaring van Iris met helderziende Lobke   Ervaring van Iris met helderziende Lobke   Ervaring van Iris geplaatst op 29 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Een super lieve vrouw met heldere en duidelijke uitspraken.
Vanavond voor het eerst gesproken en het voelde meteen vertrouwd.
Ik hoop dat uw voorspelling gaat uitkomen.
Ik heb er vertrouwen in.
Bedankt!




Ervaring van Danielle  met helderziende Lobke   Ervaring van Danielle  met helderziende Lobke   Ervaring van Danielle geplaatst op 13 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Lieve dame. Fijn gesprek gehad.
Ze geeft je een goed gevoel en dat er echt naar je geluisterd word.
Ik bel zeker een keer weer.





Ervaring van D met helderziende Lobke   Ervaring van D met helderziende Lobke   Ervaring van D geplaatst op 1 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Ik sta er steeds weer verstelt van hoe jouw uitspraken en aanvoelen werkelijkheid worden! Je zei me verschillende keren geduld te hebben dat t weer goed zou komen en het gaat dan ook de goede richting uit. Je bent gewoon top Lobke! Voor wie nog twijfelt, haar echt eens bellen, probeer het gewoon en geef het tijd. Echt waar het komt uit wat ze voorspelt en aanvoelt. Ik blijf in ieder geval vaste klant. Lieve groetjes




Ervaring van Bengeltje met helderziende Lobke   Ervaring van Bengeltje met helderziende Lobke   Ervaring van Bengeltje geplaatst op 13 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  In 1woord WAUW. Deze dame is meer dan 10 sterren waard. Ik bel Lobke al jaren en steeds helpt ze mij door moeilijke perioden heen. Haar voorspellingen komen telkens uit. Wil je iemand spreken die je inzichten kan geven en je kan helpen op diverse vlakken, bel Lobke.




Ervaring van I met helderziende Lobke   Ervaring van I met helderziende Lobke   Ervaring van I geplaatst op 9 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Lieve Lobke.
En ja hoor eindelijk kwam het bericht einde dag. Je zag het goed je zei het steeds voor de nieuwe maand heb jij hem gehoord.
Jou kaarsen branden voor mij heb geholpen, dank hier voor, nu de rest. Ik heb weer vertrouwen gekregen.
Vele sterren voor jou .




Ervaring van Drama Queen  met helderziende Lobke   Ervaring van Drama Queen  met helderziende Lobke   Ervaring van Drama Queen geplaatst op 31 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Ik belde Lobke nadat ik mij iets onzeker voelde en ze heeft mij gelijk in mijn kracht gezet. Alles wat ze vertelde sloot goed aan bij mijn gevoel. Zeker een aanrader! Ik bel haar snel weer. Bedankt Lobke, groetjes Vanessa.





Ervaring van Vanessa met helderziende Lobke   Ervaring van Vanessa met helderziende Lobke   Ervaring van Vanessa geplaatst op 28 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Dag lieve Lobke net gesproken, u blijft bij wat u ziet. Ik wil u hartelijk danken voor alle support. Ik wou dat u naast mij woonde hahaha. Hoop ZO ERG dat het uitkomt. U blijft vriendelijk al stel ik dezelfde vraag. Tot snel weer.




Ervaring van R met helderziende Lobke   Ervaring van R met helderziende Lobke   Ervaring van R geplaatst op 19 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Lobke is lief, behulpzaam. Wat ze zegt klopt en komt uit.




Ervaring van J met helderziende Lobke   Ervaring van J met helderziende Lobke   Ervaring van J geplaatst op 18 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Wat ben je goed en accuraat, je gaf me aan dat er 1 en ander aan het licht zou komen waar ik nu nog niks van wist. Dit is zonet gebeurd. Nu nog wachten op de rest. Ik hoop dat ook dit allemaal zal uitkomen. Je weet wel wie ik ben, de dame met het huis aan zee.




Ervaring van K met helderziende Lobke   Ervaring van K met helderziende Lobke   Ervaring van K geplaatst op 15 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendenbelgie.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendenbelgie.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendenbelgie.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendenbelgie.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden